Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Για τους παραλήπτες παραστατικών

Μέσα από το website www.iview.gr μπορείτε να αναζητήσετε online τιμολόγια , αποδείξεις είσπραξης και προσφορές που έχετε λάβει ως πελάτες από επιχειρήσεις και επαγγελματίες αρκεί το αντίστοιχο παραστατικό να έχει εκδοθεί μέσα από μια συμβατή εφαρμογή και το παραστατικό να έχει στο κάτω μέρος του την ένδειξη ΚΩΔΙΚΟΣ IVIEW.

Βάζοντας το συγκεκριμένο κωδικό στην ενότητα “Αναζήτηση παραστατικού” μπορείτε να δείτε, να εκτυπώσετε και να κατεβάσετε το ηλεκτρονικό τιμολόγιο, την ηλεκτρονική προσφορά ή την απόδειξη πληρωμής σας που σας έχει στείλει η συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Με το τρόπο αυτό μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στα παραστατικά σας ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η εταιρία με την οποία συναλλάσσεστε μπορεί να σας στείλει το παραστατικό ταχυδρομικά , ηλεκτρονικά με email ή ακόμα και με ένα απλό SMS που σας αναγράφει τον προσωπικό iview κωδικό σας.

Είναι ΔΩΡΕΑΝ

Το κόστος χρήσης της υπηρεσίας iview.gr είναι μηδενικό για τους τελικούς πελάτες και ως παραλήπτης δεν χρεώνετε τίποτα για την εμφάνιση και λήψη των παραστατικών σας μέσα από την υπηρεσία αυτή.

Για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Η υπηρεσία iview.gr είναι μια συμπληρωματική υπηρεσία της online εφαρμογής οργάνωσης υποχρεώσεων, πελατολογίου, ηλεκτρονικής τιμολόγησης και διαχείρισης των οικονομικών μικρών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών pelatologio.gr η οποία έχει σκοπό να διευκολύνει τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας μειώνοντας παράλληλα τα λειτουργικά σας κόστη.

Η παράδοση των παραστατικών που εκδίδετε γίνεται αυτόματα μέσα από την εφαρμογή με email ως συνημμένο αρχείο ή ακόμα και με SMS στο κινητό τηλέφωνο του πελάτη σας.

Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ μέσα από το website https://www.pelatologio.gr.

Το iview.gr αποτελεί μια υπηρεσία της online εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης και οργάνωσης του πελατολογίου και των υποχρεώσεων ελευθέρων επαγγελματιών και μικρών - μεσαίων επιχειρήσεων pelatologio.gr. Η χρήση του iview.gr είναι δωρεάν και απεριόριστη τόσο για τους τελικούς πελάτες όσο και για τους συνδρομητές του pelatologio.gr για όσο διάστημα διατηρούν ενεργό λογαριασμό. Η χρήση του iview.gr προϋποθέτει τη πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης που θα βρείτε εδώ.